Sunday, May 15, 2011

i miss baiti jannati


it's almost 3 in the morning. but my eyes still segar bugar. not taking any caffeine though. my husband is taking his brothers and cuz to watch fast and furious. oh, obviously aku tidak diundang sama. huhuhuhu...


erm, actually im thinking to write about my pregnancy. but maybe in other entry. dah la few days ni blogger.com buat hal. hilang entries la..tak leh open la.. macam-macam. so terbantut la mood nak update tu. just now, aku buat 'clearance' kat folder my
pictures and suddenly ternampaklaa pic rumah kami yang dulu. sob sob sob.



suddenly rindu lak kat rumah tu. aiseh. banyak wo kenangan. i wrote few entries bout the house. read baiti jannati and baiti jannati II okay.



almost a year duduk kat situ. sekejap je masa berlalu kan? after this, aku tatau la hidup aku camne. jadi tak terurus kot. i guess sebab kena berpindah randah buatkan aku rasa tertanya...err, mana satu rumah aku nih?



pindah randah ni memang meletihkan. nasib baik aritu husband upah orang siap pack suma. so agak mudah jugak kerja. ahh, i just missed our home. huhuhu...



our living area. ni la port aku tido while waiting husband balik.. :(


meja study @ kerja..

meja makan, meja kerja..huhu.. rindunyaa!!

meja bersepah masa aku busy buat choc. huhuhu

my kitchen!!! my stuff!!
huhuhu.. i want to have my own kitchen baackkkkkk..sob sob sob

tu kertas kuning suma order tuk choc.



tinggal kenangan jela semua nih. kalau ada rumah lain pun tak kan sama dengan yang ni. mungkin lebih baik. ;)




2 comments:

zino said...

cipta sejarah baru di tempat baru....

sheschocoholic @ leeya said...

insyaallah uncle.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails