Friday, May 13, 2011

Exclusive!! Our baby

Hehe.. Ni laa rupa baby kami masa 17weeks tu ari scan 4D. Masa scan tu baby tengah tdo. Gaya nya macam orang tengah azan. So I called baby and suruh dia bangun..not sure dia dgr atau tak but after aku suh bangun tu terus dia gerak dan pusing-pusing..

Oh so cute! Memang sebak je masa tengok tu..tak sangka..macam2 perasaan..


Esoknya bangun pagi, husband cakap.. ' Rasa cam nak pegi scan je lagi nak tengok baby tengah buat apee laaa skrg ni.. '

Pic ni aku tak upload pun kt fb. Ni saja nak upload kt sini.. :)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

::~aFiFaHaNi~:: said...

kak ez, boy ke girl? cute2..ikut muke sape? hee~

zino said...

teknologi zaman sekarang...dulu mano ado..

sheschocoholic @ leeya said...

pipah,

emm..gender not sure lagi.maybe gegirl..nk kena scan lg nnt.

sheschocoholic @ leeya said...

uncle,

aah..skg ni dah canggih..sediakan ongkosnya aja..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails