Friday, February 17, 2012

Melekat 24jam!

Assalamualaikum,

Hmm..lagi dua hari sebelum aku mula kelas. buku-buku tak semua aku dapat selongkar dalam kotak di stor. Hanya sebahagian. Tak mampu nak angkat kotak-kotak yang berat.


Minggu ni aku perasan aisy makin susah untuk aku tinggalkan dia. Nak melekat je 24jam dengan aku. huhu..kalau bagi main tahan dua tiga jam saja pastu dah merengek nak ngempeng tidur. Dah lah tanak minum botol. Masa di perlis dia ok la nak juga minum botol. Tapi makin dekat hari aku nak ke kelas,makin tak mahu dia minum botol. Jenuh dah aku bagi. Huhu..nak direct feed jek. Ngempeng memanjang. Huuuu.. Macamana nak bagi nani dia jaga ni ntahlah. Mak aku dah bising suh bagi botol tapi dia tanak gak. Just now aku bagi pakai picagari khas yang dibeli tuk bagi susu ni still xmau. Aku bagi susu ebm bukan fm. Dibuang-buang susu tu. Haddoi..sedih aku. Dah lah sekarang susu tak dapat nak pam langsung. Makin susut production.



Down down down =(



Bila macam ni aku rasa agak 'letih'. Camne nak buat. Nak bagi makan je rasanya. But somehow dia masih perlu minum susu. Aku nak beli product tambah susu dari shaklee. Harap-harap berkesanlah. Tapi dia still kena minum tru botol juga. haduhai..camne nih.......




Aku dah hampir siap draft menu dia untuk sebulan. Nak cari sikit-sikit bahan-bahannya. My mom n dad pulak sibuk memanjang dengan aktiviti diorang. Sian pulak nak bagi dorang jaga aisy. Tanaklah membebankan. Haih.. Runsing aku dibuatnya. =( dengan hubby jauh lagi.. Sedih. Hmm..




Harap-harap aku akan tabah untuk semua ni. Sian aisy..huhuu..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails