Saturday, November 26, 2011

Salam Maal hijrah

Assalamualaikum,

Salam maal hijrah. Semoga kita semua sentiasa berada dalam rahmat Ilahi dan dilindungkan dari segala musibah. Semoga tahun baru ni membawa banyak perubahan yang lebih baik buat kita semua..


Nak cerita my pumpkin yang makinlaaa comel geraaam nak geget je dia.hehe..lagi 8hari aisy nak masuk 3bulan. Kejap je kan..aisy skrg dah pandai isap jari. Tapi masih xtau nak isap macamana abis semua jari tangan dimasukkan. Aisy aktif kaki kiri dan tangan kiri. Kidal kot?entah.. Kaki kanan n tangan kanan aktif juga tp bila menendang atau menggapai2 more agresif yang part kiri lah..


Sikecik ni mmg suka sangat menendang,menumbuk.hehe..aku da byk kali kena 'tumbuk' straight kat mata.husband pon kena juga.haha.. Tataula mmg baby suka menendang macam aisy or aisy ni terikut-ikut papanya yg suka main bola dan futsal. Hehe..

Da pandai gelak dengan orang..cakap bahasa dia yg sangatla comel dan klaka tu. Pastu kalau nangis mmg pandai dah jerit kuat-kuat. Tadi bwk pg wedding kwn pon dok nangis bukan main. So terpaksa laaa mamanya ni 'selak baju'. Huhuhu..


But apa pun mmg sonok. Letih mmg sangat letih tapi letih yang menyeronokkan.. ;)



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails