Friday, March 22, 2013

Tukaq baju lagi!

Assalamualaikum,


sorry lah kalau menyakitkan mata ke blog ni. Asyik tukar 'baju' je. well, aku memang suka tukar layout blog ni bagi tak bosan  mata memandang.

kebetulan yang baru tukar sebelum ni macam lambat nak loading kat laptop ni. ingatkan laptop problem tapi try buka di office boleh pula.

apa pun terima kasih kerana sudi membaca blog hamba yang tidak seberapa ini.


will keep updated!

Advertise your business!


Assalamualaikum and good evening everyone!


hari ini nak cerita sedikit tentang business baru. tentang pengiklanan di akhbar dan juga majalah.

sebarang pengiklanan tentang perniagaan anda boleh dibuat melalui saya untuk akhbar seperti HarianMetro, BeritaHarian, NewstraitTimes, SinarHarian, UtusanMalaysia dan juga Kosmo. dan juga untuk SEMUA 28jenis majalah under Karangkraf. boleh check jenis majalah karangkraf di laman web mereka.




untuk maklumat lebih lanjut seperti sebut harga, atau apa-apa yang perlu dibincangkan lebih lanjut, boleh hubungi saya di izy_anmz@yahoo.com atau mediaulung@gmail.com. 



antara 28 jenis majalah karangkraf yang dipamerkan di pejabat kami.





contoh iklan tudung bawal aidijuma di majalah dara.com



contoh iklan di dalam majalah





contoh iklan di akhbar harian metro







walaupun pejabat ini terletak di utara (perlis) tapi saya boleh turun (insyaallah..kena set up appointment dahulu ya..) dimana lokasi anda. sila hubungi saya melalui email atau sms ya. kalau call takut tak dapat jawab. ;) 


contact me ya!

thank u and have a nice weekend!





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails