Wednesday, November 2, 2011

'Batuk' di pagi hari

Assalamualaikum,


It's almost 4 in the morning and I'm still not sleeping. Melayan si kecik td buat mata jadi segar pulak. Well, biasalah ada baby ni. Dua tiga jam sekali sure 'berbunyi' kelaparan.. :)


Too many things in my mind rite now. Lately ni banyak benda yang jadi buat emosi dan fikiran aku kacau bilau. Plus, takde ape yang aku boleh buat melainkan kena terima aje. Cuma aku ralat..bila aku dipandang rendah hanya kerana aku tiada pekerjaan hebat dan bagus..banyak perkara aku disisihkan hanya sebab isu itu. Kadang-kadang aku tertanya juga, how do they describe me?apa kelebihan aku dimata mereka?sebab all this while,hanya yang buruk @ kelemahan dihighlightkan..


Entahlah. Sekadar lepaskan perasaan ni. Macam batuk-batuk sikit buang kahak. Lagipun takde ape yg aku boleh buat pun. Dah memang aku tak kerja,so kenalah sedar diri dan ukur baju di badan sendiri.. Insyaallah,adalah rezeki untuk aku satu hari nanti. Ameen.. Sabarlah duhai hati...


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails