Thursday, April 25, 2013

Throwback Thursday (v.1)

Assalamualaikum,

ini pic masa first year kat main campus UIA Gombak. tahun 2004 kalau tak silap aku lah. lama jugak dah berlalu..hehe



my bff gituu


saja teringat nak godek gambar lama. tak banyak aku jumpa. rasanya pic banyak dalam hard copy. tu pun entah mana letak album pic lama ni. dulu masa masuk 2nd year aku hilang satu album besar gambar zaman matrik dan 1st year dgn kawan-kawan. sedih betul. takde soft copy pun. ;( 

ini jelah yang ada. 


godek-godek gambar lama ni nak tengok beza betapa kurusnya aku banding sekarang nih. huaaa!!! siap letak gambar kurus kat laptop ni nak bagi naikkan semangat. bila laaaa nak kurus cenggini balik. ;(



 agak-agak nak melantak macam naga kebuluq bleh la tengok gambar dulu-dulu, sure tak lalu nak makan. hahaha


ps: kan best kalau dok dekat-dekat dgn kawan. leh buat aktiviti mcm dulu2. heee ;)

ni berchatting jelaaa mcm couple bercinta. haha rindu wehh!

lelong! lelong! lelong!

Assalamualaikum,

hari ni ada sale sikit. sape-sape yang berminat boleh la contact saya ya. just for today! 



SALE FOR TODAY!! 

MAIXARA C-SENTIAL: RM85 (NP: RM99.90)

Milky G: RM90/1kotak, RM230/3kotak (NP: 1 BOX RM100,2 BOX RM190, 3 BOX RM260) 

FerWhite: RM90 (NP:RM95)

BEDAK ARAB 50G : RM46 (NP: RM60)

BEDAK ARAB : 25G : RM39 (NP: RM45)

FELINNA LOTION : RM67 (NP: RM75)

FELINNA PMCVC : RM70 (NP: RM85)

X-LOSS PURE TEABERRY JUICE: RM105 (NP:RM110)

all include postage (except sabah sarawah pls add RM4 only)

PM me now! or sms/whatsapp 0196760886


check out our page!


walaupun ini blog personal, tapi takpelah..iklan kan jelah. mana tahu ada yang sudi. :)

have a nice day friends!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails