Thursday, April 25, 2013

Throwback Thursday (v.1)

Assalamualaikum,

ini pic masa first year kat main campus UIA Gombak. tahun 2004 kalau tak silap aku lah. lama jugak dah berlalu..hehe



my bff gituu


saja teringat nak godek gambar lama. tak banyak aku jumpa. rasanya pic banyak dalam hard copy. tu pun entah mana letak album pic lama ni. dulu masa masuk 2nd year aku hilang satu album besar gambar zaman matrik dan 1st year dgn kawan-kawan. sedih betul. takde soft copy pun. ;( 

ini jelah yang ada. 


godek-godek gambar lama ni nak tengok beza betapa kurusnya aku banding sekarang nih. huaaa!!! siap letak gambar kurus kat laptop ni nak bagi naikkan semangat. bila laaaa nak kurus cenggini balik. ;(



 agak-agak nak melantak macam naga kebuluq bleh la tengok gambar dulu-dulu, sure tak lalu nak makan. hahaha


ps: kan best kalau dok dekat-dekat dgn kawan. leh buat aktiviti mcm dulu2. heee ;)

ni berchatting jelaaa mcm couple bercinta. haha rindu wehh!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails