Friday, December 2, 2011

December, please be nice to me kay?

Assalamualaikum,


Masuk sudah bulan december. Bulan penghujung dan tak lama lagi bakal masuk pula tahun baru 2012. Haih, cepat sungguh masa berlalu ek. Rasa semakin tua, rasa macam ape lah amal ibadat yang aku dah buat selama nih. Ya Allah.. moga-moga aku dan keluarga masih dipanjangkan umur untuk membuat kebaikan dan amal ibadat buat bekalan di kemudian hari..


Bulan 12 ni yang buat aku teringat ialah bulan aku bertunang dengan husband. ;)


Actually, aku nak cerita tentang business online yang aku dah lama buat. Rasanya dah lebih setahun bisness online homemade choc aku buat tapi since pregnant aku dah mula slow down dan berhenti amik order. Yelah, aku sakit teruk sepanjang pregnancy tu..plus bila dah beranak camne laa nak amik order. lagi pun hidup dah berbeza. dulu ada rumah sendiri sekarang ni duk uma parents. so barang-barang suma dalam kotak. Jadi aku masih belum dapat amik order. Maybe sikit hari lagi..insyaallah. Kalau aku dapat selongkar balik barang-barang chocolate aku tu..boleh la sambung amik order..


plus, aku dah open balik facebook shes chocoholic tu balik dan ada pelanggan dah mula bertanya.. actually, aku nak kembangkan bisnes ni dengan pelbagai produk lain yang menarik..so aku buatlah fanpage baru.


sila la ramai-ramai click ye. insyaallah barang baru akan diupload tak lama lagi. My camera tertinggal so lambat sikit. huhuhu..lagipun barang baru ni agak limited stock nya.. so sapa cepat dia dapat.. ;)


semoga usaha aku ini membuahkan hasil yang baik.. :) ameen..! rezeki Allah itu ada dimana-mana kalau kita berusaha..kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails