Saturday, September 17, 2011

busy weekend

dari semalam sampai ahad ni rumah aku akan meriah dengan kehadiran sedara mara dan sahabat handai datang melawat me and baby 'aisy.


semalam n hari ni my cuz datang satu family dari muar. then, ptg td my cuz n mak long dari batu pahat lak dtg..



tonite, my husband ngan mil akan tiba. ahad pulak kawan kelas datang beramai-ramai..


meriahhh!!



but rite now kepala aku pun tengah sakit yang teramat. huhu..kurang tido punya pasal. huhu




dah tetamu datang cam tak syok laa aku nak bantai tido je kan. malam da memang asyik berjaga kejap-kejap bila dak kecek ni nak susu..



apa pun enjoy...



:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails