Saturday, July 20, 2013

Malam tadi punya cerita

Assalamualaikum..

Seminggu lepas badan rasa macam dah mula kuat sedikit.dah boleh masak sikit-sikit. Tapi selepas beberapa hari jadi tak ok balik. Mula muntah loya mabuk balik. Bila dah macam tu jadi lesu jela..

Malam tadi sakit kepala sangat. Angin banyak dah naik kepala. Picit sendiri sambil duduk tepi katil. Tiba-tiba rasa nak muntah sangat dan terus bangun menuju ke bilik air. aku tak sedar ape yang jadi lepas tu. Sedar- sedar husband tarik tangan dan badan bangun. Aku pengsan tak sedar diri langsung!


Pagi tadi baru perasan sinki bilik air macam dah nak tercabut mungkin malam tadi aku jatuh dan tahan badan dan tangan pada sinki. Seriously memang tak sedar! Muntah pun tak jadi keluar. Lama aku fikir macamana boleh pengsan. Mungkin sbb low blood pressure kot.last time check up memang sedikit rendah banding kebiasaannya. Nasib baik husband ada kalau tak entah bila aku akan sedar. Dan alhamdulillah aku dan baby takde pape. Huhuu..

Kena lebih berhati- hati lepas ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails