Wednesday, March 7, 2012

busy bee

Assalamualaikum,


blur je kepala bila ngadap blog. Sebab dalam kepala dah mula penuh dengan assignment yang memeningkan kepala..makan mandi tidur semua fikir assignment. Tapi bila dah ngadap sikecik ni..alahai..semuanya ku campak ke tepi. hehehe..anak comes first.



aku tatau la camne working mom yang sambung belajar at the same time jaga anak-anak. fuh! challeging tau! Ini untungla ada my mom sudi jagakan aisy while aku ke kelas. Nak anta ke babysitter aku tak berani lagi. huhu..



just finished with one assignment. tu yang boleh la nak berupdate. sikecik ni pulak tengah lena tidur. aku dah letih yang amat tapi still need to pack baju suma coz nak bercuti esok dengan hubby. owh my..seronok sangat nak bercuti sampai tatau nak pergi mana. hehe..kami ni susah sangat nak dapat bercuti sama so kalau boleh aku nak pergi tempat yang betul-betul best. =)



oh weekend ni juga ada baby expo di midvalley. so sapa-sapa free boleh la kesana. aku tak dapat la kot. next time maybe.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails