Friday, February 27, 2015

2015

Assalamualaikum..

Lama betul tak update blog. Jangan kata update, jengah pun dah lama sangat tak. Sampaikan password dan aplikasi bloggeroid yang biasa aku pakai untuk update melalui handphone pun dah delete.

Ini kiranya entry pertama untuk tahun 2015. Allah. Cepat sungguh masa berlalu. Apa yang buat aku tergerak nak update? Biasanya aku akan cari blog bila dah takde siapa dan apa lagi untuk dicari. Dicari untuk share sesuatu. Biasanya untuk merapu lah.

Err.. Entry lepas pun tak habis cerita lagi pasal pengalaman bersalin anak kembar. Hihi.. Later la kalau diizinkan.. Now my twins dah setahun 2bulan. Cepat kan? Dah pandai berjalan.. Dah petah mulut pot pet. Dah mula nampak perbezaan dari segi fizikal dan juga perangai masing-masing.

And now im pregnant (again?) dah 4bulan lebih. Hihi.. Rezeki rezeki. Allah memang murahkan dan mempercepatkan rezeki anak untuk aku. Insyaallah lepas ni kena proper planning. Hihihi.. Nak rehat sangat.

Erm.. Rasanya takat tu dulu la update. Ada kesempatan aku update lagi. Entah ada orang baca atau tak itu dah tak jadi isu. Blog ni sangat berguna untuk rujukan aku dimasa hadapan.


Assalamualaikum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails