Thursday, November 3, 2011

cerita hari khamis

Assalamualaikum,



Beria-iaa laah aku menaip entry kat email attach with picture of aisy wearing something cute today, tiba-tiba ada suara....

"taip apa tu?handphone dah boleh pakai ke?"


alamaaakkkkkk...!! baru teringat line blackberryku dah kena barred. huhuhu..


tak dapatlah nak update terus. nak kena duduk depan laptop ni si kecik ni nak kena dengan dia 24jam. huhu..


semalam my parents came to visit aisy. for the first time tengok abah dukung aisy. hehe..takut-takut abah. em, tiba-tiba teringat masa abah masih kerja di makmal hospital dan aku ikut abah ke hospital tuk test darah. supposely abah memang kerja ambik darah orang tapi tang aku dia tak sanggup. suh kawan kerjanya yg amik. hehe..comel je abah nih.. :)


so after my parents balik, husband ajak ke alor star. aku pun siapkan aisy suma..sebelum tu dia dah dok ekkk ekkk merengek. tatau la kenapa kat rumah ni aisy sangat kerap merengek nangis. rasanya dia jarang macamtu masa kat kampung aku. dah hampir dua minggu ni macam tak okay2 lagi. hurm...tapi pas masuk je kereta dan letak kat car seat dia.. terus lelap lena habis. yang kelakarnya, bila kami berhenti nak makan..time tu gak la dia bunyi mintak nak 'makan' jugak..hehe..kami benti kat mcd nak minum-minum, pun dia ekkk ekkk nak susu. comel je anak bertuah nih.. hehehe..


raya?



sana sini orang duk cite raya haji suma tapi aku langsung takde feel nak beraya. sikit pun. entahlah..tatau mana pegi mood tu. aku cuma fikir nak balik kampung aku je. maybe raya kedua baru balik.



esok, aisy genap dua bulan. esok gak pertama kali aisy akan di check di klinik kangar ni. hopefully aisy ok lah tak demam after kena inject suma. huhuhu...


oklah..that's all for today


:)



notakaki: lately ni selalu blur nak letak title ape kat entry. haihh


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails