Tuesday, November 8, 2011

There's no place like home

Assalamualaikum,

Alhamdulillah selamat sampai kampungku tgh malam td after 7hours+ perjalanan. Penat. Jalan slow sebab banyak kereta plus accident sana sini.

Aisy as usual sangat behave dalam keta dan asyik tido je. Tapi bila sampai rumah blackout plak. Aisy terus meragam sampai ke siang. Maybe sebab gelap dan panas kot. Aku pun dah naik tension gaklah. Letih lapar dan haus. Takleh nak lepas langsung dia. Melalak bukan main kuat sekarang ni. Huhu..


Tengah hari ni kena ke klia sending my family ke vietnam. Sadly aku tak dapat join. Next time maybe.. Tggu aisy besar cket. Ni pun aisy dah kami bawak masuk siam suma.hehe..diam je dia. Suka berjalan cam mamanya la kut.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails