Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday (v.27)

Assalamualaikum,

bila mood orang sekeliling kita tak best dan kita pun mood tengah tak berapa best..rasa tak productive langsung. huhu..nak fokus buat assignment pun tak syok. meh layan lagu ramlah ram nih.




aku suka lagu ni. video clip dia agak menarik dan lain dari yang lain. tapi tang fesyen tudung dan pakaian aku tak suka. jalan cerita menarik cuma gaya wedding tu cam tak kena. buruk benor aku rasa fesyen macam ni. sorry la ek pada sapa yang suka fesyen macamtu. ini personal opinion aku.

layannn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails