Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday (v.27)

Assalamualaikum,

bila mood orang sekeliling kita tak best dan kita pun mood tengah tak berapa best..rasa tak productive langsung. huhu..nak fokus buat assignment pun tak syok. meh layan lagu ramlah ram nih.




aku suka lagu ni. video clip dia agak menarik dan lain dari yang lain. tapi tang fesyen tudung dan pakaian aku tak suka. jalan cerita menarik cuma gaya wedding tu cam tak kena. buruk benor aku rasa fesyen macam ni. sorry la ek pada sapa yang suka fesyen macamtu. ini personal opinion aku.

layannn

2 comments:

aNIe said...

Saalam Ez... akak memang suka lagu ni...tapi ni first time tgk video dia...

Konsep wedding macam reception perkahwinan orang kristian... dan akak pun tak suka baju dan tudung diorang... berserabus akak tengok...

~ez~ said...

kak anie,

saya pun baru juga tengok kelmarin. sedap kan lagu nih..hehe..sedih tapi lagunya agak rancak..


yessss..konsep wedding macam kristian.apa daaa..tak perlu la kot buat cenggitu..fesyen tudung mmg tah hape2.tak cantik langsung..tatau la akak..mcm jd mangsa fesyen je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails