Friday, May 20, 2011

senyum tuk sembunyikan duka, ketawa tuk sembunyikan airmata

Well, last week aku balik kg. Just two days. Itupun sbb nak amik SIL dr sabah trun lcct. Kalau tak maybe tak balik kot. Entahlah, cuti tapi mcm tak cuti. Something happened yg betul-betul merosakkan lagi mood dan semangat aku.


My mom pun dah tak sampai hati nak marah or even membebel kat aku. Biasanya mak akan nasihat aku dgn tegas but not this time. Dia btul2 pujuk aku. Maybe tgk aku sgt miserable. Siap anta msg lg suh aku jgn selalu sedih. Huaaaa!!!


Aku tgh cuba sedaya upaya menyembunyikan segala gelodak dijiwa..diamkan segala kedukaan..pendamkan segala kesedihan. Sbb itu yg dipinta. Aku pun tak rasa nak luahkan. Maybe diamkan lebih baik. Sebab terasa macam aku ni hanya menyusahkan orang. Seolah-olah tiada baiknya aku ni. Sedih..


Tapi aku sentiasa berdoa diberikan kekuatan dan berharap aku tabah hadapi semua ni. Huhuhu..okla, happy weekend!


......................................................
Hidup semakin suram walaupun ada cahaya sentiasa menerangi.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

wifenavy said...

aduih... apa pulak masalah problem nih?!!

sheschocoholic @ leeya said...

aik?? camni ke gaya tanya org ada masalah? adehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails