Friday, November 12, 2010

Baiti Jannati

Entah kenapa lately ni suka sangat hapdet tru bb walaupun laptop ada depan mata..

Hehe..rasa cam simple dan lagi mudah kot. Snap pic,click send as email, then taip entry,pastu send. Hehehe..semudah abc. Nyum nyum

Tetiba teringin abc pulaaakkk tetengah malam nehhhh!! ;D


Ha...ni aku bagi cket gambar kat ruang tamu...insyaallah kalau mood baik esok,aku upload with better quality of photos k!

Nampak tak balang ikan I yang cumel tuuu???


Tu la surprise tuk hubby aritu tapi sekali tu ikannya mati. Ni aku ganti dengan ikan gapi. Nanti nak tambah lagi. Hari tu ikan emas yang peyot boncitt tuu..hee ;)

Ok all, nite!
Sent from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails