Thursday, November 11, 2010

Meeting mcm menteri

Salam satu Malaysia,

Dalam minggu ni aku busy kesana sini. Oh, bukan this week je. Sejak dua minggu lepas lagi. Tapi minggu ni busy ke kementerian dan agensi kerajaan for meeting@seminar yang dibuat khas oleh my class. Bukan U ye..class. Canggih kami ni. Hehe..

Now di INFRA. Our last meeting or seminar. This project covers 60% of our marks. No final exam. Tapi part ni yang agak challenging. Seronok juga coz I gained a lot of experience from my classmates yang kerja hebat-hebat. ;)

Hopefully, me n my group will get an A for this subject. Walaupun cabarannya agak hebat.


Oh, forget to mention, today is wedding anniversary my parents yang ke 32. Doaku semoga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

Dan on last 9 nov, hari lahir ibu mertuaku yang ke 50. Doaku semoga mak panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu..aminnn...

Insyaallah end of this month we are going back to visit them with my parents. Sian rumah mereka banjir di kangar tu..

Ok all, will update later with more pictures!
Sent from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails