Saturday, September 22, 2012

week 2-done!

Assalamualaikum..

warning! get ready.aku nak 'membebel' panjang di entry ini.

habis sudah minggu kedua. bermakna assignment juga sudah mula beratur dan perlu perhatian dengan kadar segera.

masalah internet dirumah masih tak selesai lagi.payah aku nak online even through handphone. apa lagi nak search journals bagai. hai masa macam ni la kan laptop kesayangan tu nak rosak. parah lagi sem ni kena bawak laptop ke kelas untuk statistics. Sebab internet slow juga jadi sebab aku payah nak update blog sekerap mungkin.

rindu nak membebel panjang2 kat sini.payah laa nak membebel cerita itu ini kat orang.tatau nak cerita kat sapa sebenarnya. boring. kdg2 macam2 benda nak cakap tp tatau nak ckp kat sapa last2 cakap dengan dinding. Ckp kat dinding kurang sakit hati dari bercakap kat org yg respon mcm ckp kat dinding.huahua
*paham ke?*

study kali ni agak ok cuma stress yg amat dengan statistics. lecturer tu punya style menambahkan lg stress kepala otakku yg memang blank bila nampak banyak nombor.

hmm..dah masuk final semester ni ramai yg menyuruh aku sambung je trus buat phd. Benda pertama yg aku fikir..mampukah aku? dan kalau aku nak buat phd, aku teringin sangat nak buat di oversea.my friend suggest buat di US. Kalau aku single mingle sure tak banyak perkara yg harus difikirkan. tapi dah ada anak n suami ni mcm2 kena fikirkan. aku xnak pergi kesana tanpa suami so dia kena ikut kalau aku nak buat phd dioversea. *berangan*

td tengok pic kawan yg blaja kat scotland. Macam cacing kepanasan aku dibuatnya. jealoussssss!!!! huaaa..nape die boleh pergi..nape aku tak lehhh. hahaha..tah hape2. Dia dh jd lecturer kt local U so confirm U yg taja dia kesana. huaaa..!! double jealous. *tetiba jadi semangat nak sambung*

takpelah..ada rezeki aku dapatlah sambung blaja kat sana. kalau tak pun dapat bercuti pun boleyyy. hehe


Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails