Saturday, September 15, 2012

week 1-done

Assalamualaikum..

phew!

baru lepas habis kelas.sabtu pun ada kelas.huu..baru seminggu masih ada lagi 13minggu nak habis sem.haha gila xsemangat langsung dok kira2 nak habis. tak pernah2 lagi aku excited tggu habis sem.biasanya seronok je..

maybe sebab kebanyakkan kawan2 dah nak konvo this oct which is sepatutnya aku sekali tp takpe..itu decision aku sendiri.. :)

this sem subject cuma 3 tapi kelas 3hari.xde satu hari 2 kelas.so letihla nak drive 3 hari berturut rabu khamis n jumaat.dua hari kelas sampai kul 9mlm so sampai rumah around 11pm.huaaa!!!

sem lepas pun 3 hari kelas tapi aku tak rasa letih n tak semngat mcm this sem.entahlah..mana pegi hilang semngat tah.

hopefully diberi semngat yg tinggi utk habiskan sem ni.my final sem then leh grad.huu..dahla subject statistic..tengok nombor2 terus rasa nk muntah..memang tak pandai math la kan..

oklah got to go! have a nice weekend all

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails