Monday, September 10, 2012

Random thoughts (v.5)

Assalamualaikum..

morning everybody!

1-ramai yg share entry blog yg kutuk cikgu tu kat fb.dan juga status seorang surirumah yg mengutuk cikgu.seriously manusia2 mcmni hidup bongkak.walaupun xsuka dgn cikgu tp xleh sifatkan semua cikgu teruk.masih ramai lg yg baik dan bagus.jangan lupa..cikgu juga manusia. dan bukan senang jd cikgu.

2-ptptn punya desperate ke ape aku tataula skg ni kan bdk2 xyah sibuk2 nak apply.dorg siap2 anta pos ke rumah dengan cek 1.5k. punyalaaa desperate.satu keje pulak nak kena return duit tu pd yg xmahu.

3-pelik tgk masyarakat kita yg bangga sgt laaa kalau terer english ni tp xreti malu pulak kalau tak mahir bahasa sendiri dan tak tau mengaji.apa nak bangga sgt kalau pandai bi.xsemestinya org xreti bi tu bodoh belaka.cikgu BI pun tetap kdg2 buat silap juga sbb English is our 2nd language. haih..

4-aku tertanya2 juga..perempuan suka nak cantik..nak nampak perfect utk suami masing2 dan berusaha keras utk nampak cantik dimata suami tp org laki ni kebanyakan mcm xkesah pun penampilan diri bila dgn isteri.mungkin bukan semua laa hanya segelintir atau kebanyakan..cuba peratikan...hehe..

suami nak isteri cantik..kemas..wangi..seksi dan sebagainya..tp kenapa suami xnak buat perkara yg sama? maybe sebab kebanyakan isteri xpernah kesah kalau suami boncet kee..suami busuk  peluh xmau mandi ke..haha ni cuma contoh laa..apa kata sama2 jd yg terbaik tuk pasangan...x gitu? ;)

biasanya time bercinta je sama2 nk nampak perfect..dah kawen ni nak kentut pun dah selamba badak tak sesegan silu. kihkih

jangan ada yg sentap taau! hehe

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails