Thursday, June 28, 2012

short

Assalamualaikum,


bila ada mood nak update, tapi internet pulak problem. Bila dah ok, mood pulak takde. itu yang berhari tak update. Plus sibuk dengan macam-macam hal.


officially end of my third sem. alhamdulillah..tunggu result saja. harap yang terbaik.


something bad happened to aisy. dia lasak sangat sekarang. aku paling sekejap saja dah terhantuk kepala kat dinding. biasanya tak teruk. Bila pujuk pun nangis lagi, aku jadi hairan. Sekali tu meleleh darah kat dahi. Menjerit dibuatnya. sian my baby. Lepas letak minyak suma terus lasak seperti sediakala. huhuhu...



minggu ni macam-macam perkara jadi dalam hidup. sukar nak gambarkan dengan kata-kata. Dan aku rasa yang terbaik adalah 'DIAM'. dalam pertimbangan nak privatekan blog ni. MAYBE.



thats all for now.



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails