Saturday, June 23, 2012

My Dream Kitchen

Assalamualaikum,

Bila dah duduk rumah sendiri ni, antara perkara yang sangat menyeronokkan ialah dapat deco dan renovate rumah ikut citarasa sendiri. I love decorating my house. Aku sangat suka sesuatu yang berkaitan dengan seni nih. Suka tak semestinya berbakat kan?but why not give it a try. =)



Bila masuk rumah kosong, tempat pertama yang aku harus 'siapkan' dulu ialah kitchen. Kena lah ada basic benda untuk dapoq sebab aku suka memasak. so itu adalah tempat yang harus diutamakan dulu. kalau nak beli perabot ke hape, beli untuk kitchen dulu. nanti tido pun boleh kat kitchen. haha




cantik- cantik kan island kitchen macam nih? impian aku adalah untuk ada island kitchen sendiri. insyaallah rumah sendiri nanti. rumah sewa kat perlis tu kecik je takleh nak berisland island sangat. hehe.. hubby dah decor kitchen ku..kita tengok rupanya macamana nanti.hehe


dan aku suka kalau semua kitchen kabinetnya putih. semua putih. so memang kena jadi seorang yang pembersih kalau kitchen putih ni kan? owhh cantiknyaaa kitchen nih...





dapat simple macam ni pun jadiklaaaa.. tapi simple simple macam ni pun mau over 10k. huuuu






em..aku suka rumah yang besar dan luas. besar takde la macam istana. besar dan selesa untuk keluarga kami. dan aku suka ruang dapur yang luas macamni. seronok je..one thing for sure, nak ajak anak-anak nanti masak sama-sama kat dapur. hee..bestnya!





okay. lepas setel hal dapur. kita move to living room and dining room.









next entry la k! hee..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails