Monday, May 7, 2012

exhausted

assalamualaikum


actually i made one entry during class time petang td.ingatkan dh publish tp bila check xde entry tu kemana tah.ish ish..


done with presentation today. so far ok puas hati coz i think this time was far better than last presentation.hope can improve lagi..my foreigner classmate pun ada yg puji kata bagus. *kembanggg ;)*


tapi yg buat aku upset ialah my lecturer. die mcm xsuka kat aku even mcmana bgus aku buat she still didint remember me. kalau yg tang buruk org len buat suma die igt aku. cth td classmate aku bising kt lecturer tu mintak extra pages bla bla suma tp bila discuss after class die igt yg ckp psl benda tu aku padahal org lain. pissed off. pastu slide yg aku present tu bagus die bleh kata org len.padahal group aku.dan aku yg buat.down down. Tp aku cecepat la explain aku yg present slide tu dn bukan aku yg ckp psl pages bla bla bla tu..sobs


pastu die sebut nama aku dlm class sbb kononnya aku xnah ckp pape.padahal aku dh 2kali present.huaaaa!!! seriously aku bengang.tah hape mslh die dgn aku pun tatau.disebabkan itu aku sanggup nk present buat kali ke 3. huhuhuhu.. Letih yg amat.satu subject ni mcm sepuluh subject dibuatnya. every week present. plus project paper lg.bertabahlahhh...


right now im too tired but i cudnt sleep. my mind cant stop thinking bout assignments. what to do..inilah'seronoknya' bila jadi pelajar.. ;)


nite nite!


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails