Tuesday, May 8, 2012

8months check up

Assalamualaikum,


aisy dah masuk 8 bulan last week. aku nyaris terlupa hari ni check up dia. nasib baik ingat. kelam kabut siapkan dia pergi klinik. just check up biasa je takde injection.


berat naik ke 8.2kg. tinggi 72cm kot. lupa dah tinggi dia. so far oklah..berat dia tu just nice. tak debab tak kurus. risau gak tak naik sebab masa dia demam tu timbang kat klinik swasta just 7.5kg saje. last timbang masa 6 bulan 7.3kg. so dalam dua bulan naik hampir 1kg oklah kan.. Aisy aktif. senang sangat berpeluh.. exercise terlebih budak sorang ni. maknya je tak terexercise.. dok berangan naik treadmill je. hehe..


aisy tak pandai ape sangat..akal dia cuma more to perangai..macam-macam perangai dia sekarang. fuh! mencabar jaga dia..hehe.. duduk dah boleh cuma tak stabil. mengesot dah laju jugak. angkat bontot pun dah boleh.. gigi macam tak lama lagi nak tumbuh sebab dok asah gusi memanjang. sian dia..gatal sangat gusinya tu..kadang-kadang die dok gigit muka hidung aku nak tenyeh gusi dia. ish ish..


hope aisy membesar dengan sihat dan kuat. jadi anak yang soleh dan baik hendaknya..



that's all.

 have a nice day..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails