Wednesday, February 29, 2012

projek ditengah malam.

Assalamualaikum,


aku ni tatau la kan..datang mood rajinnya pukul dua tiga pagi pon boleh kung kang kung kang kat dapor buat 'projek'.






alamak!









jangan pikir tak senonoh ye..










project yang dimaksudkan tu memasak la.. (^,^)


aku suka memasak. kuih muih ke. lauk pauk ke. suka try resepi baru. suka buat sesuatu sampai aku jadi expert.



hari ni kepala agak kusut. tetiba fikir nak buat ape. baru buat cupcakes semalam dan ada balance lagi so tak boleh buat lain selagi tak habis. Nanti sape nak makan? tetiba nampak plak donut bam bam kat blog mana tah. google recipe nya.. ape lagi terus masuk dapur!




memasak memang boleh distract kepala aku dari fikir benda-benda yang tak best. rasa seronok je buat. tak kira la jadi ke tak. kalau tak jadi, masuk tong sampah dan cuba lagi. kalau jadi, sure melompat-lompat dan puji diri sendiri hebat. ahh..syokknyeee! *tak siuman





rasanya esok baru boleh goreng donut tu. nyummehhhh!! hope menjadiklah dan boleh puji diri sendiri lagi.. lagi.. lagiiii........- bergemaa... *tak siuman







tata!



p/s: maaflah ketidaksiuman (bahasa apakah) ini disebabkan merindui cik abang nun jauh disanaaaaa





0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails