Sunday, November 13, 2011

tired!

Assalamualaikum,


malas pulak nak update hari-hari. eh, bukan malas..tapi kekangan masa. huhu..dah beberapa hari ni aisy macam meragam lebih pulak. bila dah open laptop nak taip entry tetiba sikecik merengek pulak. nak update tru bb cam tak syok pulak sbb nak blogwalking skalik. hee..

ni pun baru lepas memasak. nasib baik my husband ni tengah mood rajin. abis semua bahan basah yang dibeli disiang abis. aku cuma dapat tolong cket jek. tetengah malam ni plak nak buat cili blend tuk disimpan dalam peti ais. senang kalau nak masak sambal or asam pedas kang..


fuhh!! nak patah pinggang dibuatnya..memang letih betul. Nasib baik tak kerja lagi. kalau kerja tatau la camne nak handle..huhu..malam tidur dah tak pernah lena. biasalah ada baby kecik ni kan..kesabaran itu amat diperlukan..hehe..mood baby pulak berubah-ubah. kena lah layankan...


Aku rasa as a full time mother ni memang kena pandai curi masa nak buat kerja-kerja lain selain dari melayan sikecik. ni pun aisy masih lagi dalam mode suka tidur. kalau mode dah switch ke suka berjaga...lagiklah payah kan..


oklah! need to rest.. selamat bekerja tuk yang bekerja esok! ;)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails