Friday, November 11, 2011

sebelas sebelas sebelas

Assalamualaikum,


wah, cantik tarikh hari ni. sure ramai yang nikah hari ni kan?kebetulan jatuh hari jumaat pulak tu. Dengar cerita juga ramai yang dok sibuk 'paksa' baby keluar hari ni..even due belum sampai lagi. sanggup tu operate semata-mata nak tarikh cantik hari ni. ish ish ish..tatau la kalau sampai macamtu aku rasa melebih-lebih pulak.. sebenarnya, kalau tarikh tu cantik ke tak, tapi something special terjadi pada tarikh tu, sure kita boleh ingat punya kan...


hari ni juga anniversary my parents yang ke 33 kalau tak silap. semoga mereka semakin bahagia dan kekal bersama hingga ke akhir hayat..ameen..rite now they still in vietnam. huhuhu..


aisy tengah tidur-tidur ayam tu..sementara dia belum melalak panggil aku so cecepat la update entry. hehe.. sekarang dah dua minggu aku fully bf dia. alhamdulillah...memang struggle abis la..ebm pun dah nak abis stok. aritu cuma sempat kumpul 6 botol dalam lebih kurang 30oz lebih. huhu..aku bagi ebm bila direct feed dia masih tak kenyang. huhu..



aisy sekarang dah pandai jelir lidah..as a sign dia lapar..oklah kan dari asyik menangis je..dia pandai bagi signal lain kat mama dia..hehehe..actually baby ni pandai juga bagi signal lain selain menangis..cuma kita as a mother kena kenal dan faham setiap perbuatan dia lah..kalau nangis pun ada banyak beza..nangis lapar lain bunyi dengan nangis ngigau..nangis ngengada...hehehe...kalau dia nangis sampai hilang suara tu yang paling bahaya sekali..masa kenalah bagi dia senyap tak kira camane..huhu..


next week aisy kena check up. hope semuanya okay lah..



that's all. have a great weekend all


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails