Saturday, November 19, 2011

Struggling

Assalamualaikum,

Jarang dah nak dapat update hari-hari sekarang ni. I'm so not in the mood plus exhausted dengan rutin harian. Maybe sebab asyik berfikir juga turut bagi effect kat badan. Memang rasa dah tak cergas sangat..


Dah separuh bulan aisy fully bf. At first,nampak aisy macam okay. Lelama aisy nampak tak kenyang. Sebab ape? Aisy xleh tido lena lama. Paling lama dalam sejam,pastu dah jaga kekejap. Bagi direct feed berejam mcm tak kekenyang lagi. Last-last aku bagi la ebm tu dalam 4-5oz leh abis terus. Huuu..sian anak aku..tatau la bape lama aku bleh bertahan. Sian kt aisy tp nak bg yg terbaik kat dia. Kalau boleh tanak dah bg formula milk tu.huhu..

Tatau dah apa cara lagi boleh buat. Macam-macam petua aku dah cuba. Tapi aisy memang sangat kuat menyusu. Huhu.. Moga-moga dapatla terus fully bf aisy smpai 6bulan nanti..ameeenn!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails