Sunday, November 20, 2011

Cerita pendek?

Assalamualaikum,

Meh nak citer pependek je ari ni..

1- sejak kahwin ni,antara benda yang aku tak suka dan juga tak pernah suka sebelum ni tetiba boleh jadi suka ialah, BOLA SEPAK!


2- bahu aku terkehel masa nak dukung aisy. How sad!


3- after almost 6days aisy tak poo, aku cakap nak bawak dia ke klinik petang ni, terus dia poo lepas dengar aku cakap. Hihihi


4- I guess to fake a smile is not an easy job for me. But others,may be good to do that.


5- laughter is not really a good medicine,tapi salah satu cara to hide the pain inside. So tengok la maharaja lawak mega ye! (Yg tak kelakar rasa nak hempuk2 jek!)


Oklah. Tu jek nk citer. Tatau nak citer kat sapa so kat blog la aku taip ye. Have a nice sunday!



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

yaya k said...

rajin2 laa meluah. aku ade ni tolong baca.. :)

~ez~ said...

huhuh..tengkiu dear

aNIe said...

Hhahahah... menghiburkan hati dgn menonton Maharaja Lawak tu memang berkesan...cuma kalau kena yang tak kelakar tu rasa nak hempok je macam kata ez...

~ez~ said...

kan kannn!! esp si adlin tu..tah hape2 syok sendirik plak dia. tp boboi mmg klaka abis..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails