Wednesday, July 27, 2011

playing with baby



right now, the most happiest thing in my life saat baby bergerak-gerak, tendang-tendang, pusing-pusing dalam perut. That's really make me happy. its funny bila tengok perut gegerak, sengat-senget bila si kecik ni aktif. i always laughing. sonok betul..




one time, aku penah nampak macam jejari @ tangan dia menolak perut. so cute! cecepat aku pegang..pastu dia nyorok balik..selalu dapat rasa kepala dia..kadang-kadang di baginya punggung tu kat aku.. haha..comel comel..




i really enjoy the moment..kadang-kadang tengah nangis sedih, baby akan gegerak try to make me smile and laugh again. how sweet..



memang selalunya bila baby bergerak, akan rasa sangat tak selesa. especially bila baby sangat lasak dan aktif. memang sakit..duk rasa macam di tarik-tarik usus ke urat tah..huhu..tapi seronok at the same time.. :)



kalau baby lasak sangat, biasanya aku akan usap-usap sambil cakap "apalaa baby ni buat lasak sangat ni..sianlaa kat mommy..".



tak sabar nak tunggu baby keluar. mesti lagi best nak layan kerenah dia.. :D


2 comments:

zino said...

sangat seronok bila bersama baby ni hehe

~ez~ said...

hehe..tak sabar nk tggu dia keluar nnt..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails