Tuesday, July 19, 2011

Perlu ke?

Aku ternampak signboard 'saman berkamera' ni kat area klia. Tepi jalan before ke terminal.


Asal tah arini ramai betul polis kat sini. Naik rimas tengok. Aku nyaris-nyaris gak kena saman. Incik polis tu tak nampak aku dok dalam keta. So aku pun blah la dari terminal tu.


Pastu siap ada saman berkamera ni lagi..tatau la relevan ke tak. Tapi ramai je yang dok parking kat tepi ni..including me! Huhu..


aku malas nak masuk parking dalam satu sebab mahal bayar, second sebab adik aku nak jumpa kawan kejap je..ketiganya sebab aku malas nak berdiri lelama bila kena tunggu kat dalam..sure xde tempat duduk kat area arrival tu..dah selalu sangat kena diri berjam-jam tunggu orang..kaki tengah bengkak ni..so tunggu laaa dalam kereta... :)


Aku ikut pon sebab pasni nak ajak bdk2 ni bawak aku ke KL lak..huhuu..


...................................................


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

Lilmai said...

uit g mane tu mak buyong???? hihihi...

~ez~ said...

g klia..huhuhu

Lilmai said...

ohoo... adik ko blk ke?

~ez~ said...

taklah..jumpa kwn abg aku blk dr canada. diorang ada kirim brg plus baju2 baby tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails