Tuesday, July 19, 2011

special thanks to..

my brother and SIL, k.seri yang berada kat canada tu.. sebab sudi kasi hadiah baju comel-comel kat our baby. hehe..and tq for the cute card too!



my husband tanya, "baju tuk ayahnya takde?" hahaha..




kasut and seluar biru tu comel. but suma aku suka. comel comel. my mom kata "ni macam nak suh anak buah diorang ni duk kat eskimo jek.."

hehehe..

memang dah tak yah beli baju dah ni. banyak baju-baju baby nih. huhuhu..


i really love this one! hehehe...


tadi aku sempat beli sikit barang kat onebabyworld. tapi tak sempat nak shopping lelama sebab kejar masa. barang baby dah almost complete. tinggal barang aku je. rasanya kat area sini ada...nak setelkan cecepat..sakit kepala kalau ingat barang tak cukup ni..



4 comments:

Lilmai said...

wah chumel2 sume baju2 tu... :)
Bayak tak borong kat onebabyworld tu?

~ez~ said...

tak byk pun..sbb nnt munir bising.kalau dia ada rsnya ok je.huhu..aku beli nursing bra plus blanket,barut mahal aku nak beli kat sini je ada jual murah cket..romper cecantik tp sbb aku ada byk da baju so nnt la tunggu dia 7bulan ke atas baru start cari lain..

suezen said...

termos jgn lupe!..penting waktu ko kene thn kat spital:)...maternity pad juga ok....bile due beb

~ez~ said...

hehe..termos ada byk kt uma..maternity pad da beli..hehe..due ujung bln 9 nnt.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails