Monday, July 25, 2011

one more day



Alhamdulillah...berjaya juga puasa hari ni. Masih ada one more day. Insyaallah esok kena jugak puasa. Dah last minute betul nih..


Bukan sengaja lambat nak ganti. Tapi sejak dari awal pregnant keadaan aku memang fragile. Lambat makan pun aku muntah-muntah. Masih lagi sampai sekarang. Jadi bila puasa tu memang aku hanya mampu berbaring aje. Tak la banyak pun kena ganti tapi memang kena tunggu keadaan aku betul-betul ok baru boleh puasa..



Hari ni agak challenging. Badan lembik teramat sangat. Kepala sakit nyut nyuttt..tak lega-lega walaupun dah tenyeh bam panas. huhu..mungkin faktor cuaca yang agak panas kot. huhu...




till now kepala aku masih sakit. ;( tak tahu la mampu ke tak nak puasa penuh nanti. Badan jadi berbisa..sakit-sakit makin teruk..itu ini sumanya sakit. sob sob sob..camni la rasanya mak-mak kita ek. huhu..




2 comments:

Lilmai said...

sabor~ chaiyok2 ezy!!!!

~ez~ said...

huhuhuhuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails