Friday, July 8, 2011

Another hat and booties

Hehehe..ini laa yang buatkan aku busy cket minggu ni..malas nak buat entry..byk benda nak share..tp nanti-nanti ye..lenguh jemari ai ni uuuu...!


Cumel x? Baru siap topi n sebelah kasut..lg sebelah tuu belum siap lagi..esok kalau semangat kuat siapla..hehe...


Lepas ni ingat nak buat set lain..plus nak buat selimut lak..waahhhh..hehehehe
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

6 comments:

Lilmai said...

sangat chomel.... go ezy go!!!!!

pB said...

Salam


kenapa test air gula??
Bukan ker ujian tu untuk ibu ibu yg berumur lebih dari 40 thn?

Ke dlm family ada kes kencing manis??

suezen said...

rajinnyer ko wat bende tuh beb

~ez~ said...

lilly, hahaha..jenuh nk bg siap ni..

~ez~ said...

pb,

so far xnah lak dgr test air gula tu utk ibu2 40 keatas. family sy xde history kencing manis. tp ibu mengandung mmg more prone to get diebetis nih..aritu kandungan gula saya tinggi (2++) so nurse suh minum air gula nk test..sbb nurse kata saya xnah lg test tu..maybe klinik ni agak particular. masa saya test kt klinik seri kembangan xde pun..so depends pada klinik juga..

kalau family ada history lg sgt2 sng dpt kencing manis..kalau xjaga makan..

btw, kalau nurse kt klinik xsuh test minum air gula tu xpelah..cuma kena jaga tahap glukose tu.. :)

~ez~ said...

sue, hehehe..saja isi masa lapang..aku bosan xbuat ape..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails