Monday, July 11, 2011

let's break with....

actually, aku agak tensen lately nih. Tension dengan our current issue sekarang ni. Aku ada pendapat aku sendiri dan kalian dengan pendapat kalian. Aku malas nak hangatkan suasana so tanak cerita hal tu kat sini. Jadi nak legakan kepala yang semak tu, mari laaa kita fikirkan benda lain yang seronok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


SEPERTI......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kuih raya!!!





macam tak sabar je bunyinya kan?? hehehe..


ni nak rehat sebentar dari berfikir perkara-perkara yang serius okay??



Entah kenapa tetiba teringin nak buat kuih raya. Actually last week MIL ada beli sebalang kuih almond london. Jiran sebelah rumah ni tokey kuih raya. Memang super duper sedap. Aku sorang je leh ngadap satu balang tu sorang..hahaha..it happened last year okay! sebalang tu aku makan habis masa drive balik ke KL dari perlis nih.. hahahaha..sedaaaappp!!




so bila fikirkan yang sebalang tu aku bleh habiskan dalam masa sekejap. Makanya aku terfikir, lebih baik aku buat sendiri then bantai makan sendiri. kihkihkih




so menggoogle laaaa cari resepi dan kuih yang sedap sedap. Aku kan hantu chocolate..so nak buat biskut kek pun haruslaaa yang ada cekelat ni kan kannnnn.. ;)



almond london tu dah wajib masuk list..ape lagi kuih yang sedap-sedap nih ek?? tart cekelat bleh tak?? hehehe..bleh bleh...


teringin nak biskut makmur..



nyum nyummmm!!!



so korang kalau ada resepi yang sedap sedap plus simple simple pls inform aku ye! tak baik kedekut nih...hehehehehhee

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails