Friday, June 24, 2011

nickname

sejak terlibat dalam dunia blogger ni aku memang agak kerap tukar nama kat profile nih. dari mawar biru la..macam-macam. hehe..but beberapa kawan blogger masih lagi cam aku. hehe..sory la kalau menyusahkan tapi aku terpaksa buat begitu..


sebab apa tak perlu aku huraikan balik. malas dah nak cerita. tak best pun.


so now i'm using nama panggilan aku balik. just call me 'ez' (ezy) okay. hehe..


tak kesah la guna nama apa, yang penting orangnya sama. kalau tak suka, please please laa tak yah peningkan kepala nak baca. pegi baca blog orang lain. this is my life. not urs.



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails