Saturday, June 4, 2011

Hari sabtu yang memenatkan!

Haih!!! Semput!


Just finish shooting tuk wedding. Bangun dan keluar rumah seawal pagi..terus dah shoot. Pengantin siap awal so buat outdoor dulu..


Satu perlis duk pusing cari port besh..leteyyyy!!! Dahlah tak leh masuk gua kelam..batu runtuh..kalau tak sure lagi besh..pas sanding ingat nak sambung outdoor lagik..sekali tu hujan lebat daaa..skrg ni dah xlebat tapi pengantin pun dah letih nk posing..


Aku ape lah lagi kan..surelaaa double triple letih..tlg shoot sama.. So pas pekena mee goreng mamak yang sedap ni mata jadi kuyu je.. ;)

Malamni hopefully boleh tdo dengan senang..its been few days dah tak boleh tido..huhu
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

6 comments:

zino said...

nanti tunjuk gambar nak tengok...

sheschocoholic @ leeya said...

gambar yg saya shoot biasanya kt cni uncle..www.izyanzaini.blogspot.com

Lilmai said...

yumyum :)

sheschocoholic @ leeya said...

weh, abis suma entry aku ke ko komen nih?dah pack barang belum??

Lilmai said...

lom ar. esok lah... aku kan tak bekerja. banyak masa terluang... haha.. lg pon baju aku je yg nak kemas. amer bwk boxer je. baju n sluar beli sana. aku nak bwk under wear je mmg tak dpt la. nnti beli baju preggy je lebey.. hehe.. tak berbaloi...

~ez~ said...

haha..mmg nak shopping sakan la nih. selamat berbengkak kaki..shop till drop! hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails