Tuesday, June 21, 2011

Aishiteru





dedicated to special people in my life. my husband (walaupun dia kata yek yek kat aku..cehh! xromantik lgsung tau), my mom n dad, my brothers. sob sob sob. dengar lagu ni memang teringat sangat kat semua. sob sob. drama 'cinta melody' punya theme song. Tapi as usual aku tak suka layan drama dari seberang. Layan lagu ni k.


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Kumohon kau kembali

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa ghairah
O…wu..wo..o..

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo


Back to [*][**]

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru



4 comments:

aNIe said...

Leeya sama ngan akak...malas nak layan sinetron ni...buat pening kepala je...

sheschocoholic @ leeya said...

aduhh..tu laaaa...letih la kan nak layan drama diorang ni kan kak..hehehe..

Lilmai said...

hehehe.. mak aku adalah penggemar citer2 camni... siap soh aku tgk heroin dlm citer ni lagik. dia kata bibir heroin tu cantik. jarang ada pempuan bibir camtu... aku layankan aje... tp memang cantik n cute pon :)

sheschocoholic @ leeya said...

haha..minah tu mmg comel. aku terlayan kadang2 sbb adik munir yg bongsu tu gila cita nih. haishh..pelik aku. hehe..well, biasala cite-cite mcm ni byk sangat drama. pening la.hidup aku dah byk drama..so baik xyah tambahkan serabut..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails