Thursday, March 31, 2011

in the class


minggu ni sangat tak produktif duk kat uma. tak leh buat keje langsung..balik uma baring, tido, layan tv, layan radio sampai terlelap.


assignment suma tak pandang langsung..


so aku terpaksa la spend more time kat fakulti or library. but those who know me mmg sure tau aku tak gemar ke library. dpt pinjam buku then blah! aku rs tak bebas duk ctu..haha


ni lepak dalam kelas sementara tunggu kelas kul 3 ptg. kelas straight till 9pm. letih dowh..but what to do. aku xnak kelas on friday n monday so kenala ambik satu hari dua kelas..


lama xletak pic aku kat blog kan..so ni laa tempek cket..haha..


oklah..malam ni after klas balik kg with yat. sabtu ni nak anta my parents pegi umrah. next week hantar husband pergi korea. benci betul..suma duk pegi obersi tinggalkan aku. asyik anta orang je bila plak tah orang nak anta aku..hish...ni yg rs nak buat PHD kat obersi neehhhh... ;)





hari ni baik dan rajin, pakai baju kurung, bawak byk buku..bwk laptop..haha..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails