Tuesday, February 1, 2011

Sick again and again

Yeah, 24hours at home. Dari pagi sampai ke malam. Minggu ni cuti seminggu. Lega juga boleh rehat kat rumah. But kat rumah pun banyak je benda nak buat..

Aku memang tak suka rumah sepah lelama..mata xtahan tengok habuk sana sini..sampah sana sini..kalau tak aku kemas sape nak buat? Gagahkan gak la badan untuk buat kerja rumah walaupun pening-pening..sengal-sengal bdn. Masak pun buat juga...kang kebulur lapar pulak. Kalau ikutkan memang tak laraaaaattt.

Sekarang ni kejap demam kejap ok. Tapi ok pun aku akan demam balik. Kena pakai winter sweater yg memang tebal plus stokin n selimut. Tu pun masih rasa gigil sejuk. Mandi memang tak boleh lelama..sure demam after that. Batuk makin teruk. Huhu..

Selera makan xberapa. Aku memang makan sikit je. Tu yg buatkan aku kerap lapar..bila perut rasa lapar terus rasa nk muntah-muntah...u know what, aku asyik tengok food channel untuk bagi naik selera makan..dari pagi sampai malam tengok..huuu..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails