Tuesday, February 1, 2011

lindungi la mereka, ya Allah!

Ya Allah, genting betul keadaan di egypt sekarang.


risau dengan my brother kat sana tu. katanya kawasan dan kena kepong dengan tentera. kereta kebal merata-rata. mereka tak boleh keluar rumah. bekalan makanan tidak mencukupi. ramai pulak yang terkandas flightnya..


pastu duit di tangan tak cukup. bank dah kena rompak dengan penyangak dan banduan yang terlepas. barang-barang makanan semua naik harga mendadak. flight adik aku on wednesday. hopefully dia dapat balik dengan selamat. tadi my mom keep calling him tanya. dia suruh aku check online converter sebab line internet mereka dipotong.


semoga Allah melindungi saudara mara kita yang berada di Mesir sekarang. Semoga mereka boleh pulang ke tanah air dengan selamat. ameenn...

1 comments:

zino said...

kerajaan melaysia segera lah bertindak jangan bertangguh lagi.. keadaan memang runcing apa lagi yg nak di pantau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails