Friday, February 11, 2011

give me strength

blog ni memang akan terabai je la kebelakangan ni.. keadaan kesihatan dan emosi aku yang tak berapa stabil membuatkan aku tak mampu nak update blog ni sekerap dulu. semua bergantung pada keadaan. sekarang ni perut dan badan masih dalam kondisi tak selesa yang amat. aku rasa letih dengan situasi macam ni. Buat ape pun semua serba tak kena..


im too tired nak buat kerja tapi dont have any other choice. rasa tak sabar nak cuti sem. kadang-kadang rasa macam nak berhenti belajar je. tu belum kerja lagi. Kalau kerja tak tahu la camne nak buat...




oh, lupa nak mention. aku menang hadiah pertama entry give away anjuran blog kak epi tu!!! yayyyy!!!! seronok sangat..dapat hadiah tudung syria and shawl. heeee... thank u so much kak epi..hehehe..really made my day. terus ada sedikit semangat nak siapkan order chocolate..




em...esok nak balik my kampung. i miss my mom. miss my family. miss my home. that's the best place ever. huhuhuhu... rasa macam nak stay kat my home tu je sampai bersalin nanti...but still have classes to attend.




hmm...pray the best for me k.



11 comments:

kakyong said...

kakyong singgah sini jap... pregnant ya.. Tahniah.. dah brp minggu... ;)

take care & njoy this precious moment

sheschocoholic @ leeya said...

tima kasih sudi berkunjung kak yong.. :) dah nak masuk 9minggu.. insyaallah..tq kak yong.. :)

aNIe said...

Leeya... memang syok balik kampung masa mengandung ni... apa lagi kalau masih ade mak dptlah manja2... nak makan tu... nak makan ni...

Leeya take care... same to the baby..i'll always pray for you & the baby...

raihanmahpot said...

never mind la yang, u have someone inside u..bile la kite nye turn ni..hehe

sheschocoholic @ leeya said...

kak anie,

itu la..kalau boleh mmg nak stay je kat kg.huhu..mak leh masakkan mcm2..huhu.. thank u so much akak..aminn..insyaallah..

sheschocoholic @ leeya said...

an,

huhuhu..skrg ni mmg duk mabuk jela..huhu..muntah pagi ptg siang malam..pagi2 buta tu makin kerap plak.huhuhu..

insyaallah ada rezekinya nnt.ill pray for u dear..insyaallah..

zino said...

biasa tu utk org peknen.. kena banyak bersabar.. si hubby lagi kena sabar hehe

raihanmahpot said...

izy, thanks..btw, ade tag utk kamu..:)

zahidah dihaz said...

take care sis....


New Entry: Hari yang membosankan

en_me said...

gudluck tewww..

zino said...

normal tu.. yg penting jaga kesihatan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails