Wednesday, February 9, 2011

semaakk

lamanyaaa tak berhapdet blog ni. bersawang-sawang dah. letih kemas rumah..nak kemas blog memang takde mood. cuti raya cina aku balik kg husband kat perlis for 4days. dengar memasing merungut stuck dalam jam lama. Aku balik KL on isnin malam selasa..so memang lancar je la..xde jam langsung..


mood aku beberapa hari ni memang hancus teruk. aku memang takde mood langsung. senyap je sepanjang bercuti tu. malas nak cakap. perut tak selesa. kejap-kejap memulas. rasa loya sepanjang hari. dua tiga hari tak hilang-hilang rasa loya. aku just nak baring jek. memang tak larat nak buat ape pun. selesa baring je. so memang tak buat ape sangat pun masa bercuti.. more time spend kat atas katil. ;(


pastu runsing dengan assignment dan kelas yang berlambak-lambak ni.. lagi laaa menambahkan rasa tak seronok tu..jenuh fikir nak buat assignment suma..huhuhu


sekarang kandungan dah masuk 2 bulan. Belum berkesempatan lagi nak pergi buat kad merah tu..entah bila..kena tunggu husband free la. Aku tatau klinik kat mana kat area sini. Kalau kat kampung aku tau la..


okayla ek.. xleh update lelama. cepat letih duk depan laptop ni. ive to cook. sangat lapar ni..huhuh..will update later!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails