Wednesday, January 5, 2011

Saya mahu dia!

Comel kan????


Sangat-sangat!


Nak dia! Nak dia!


Tapi kedai ni jual mahal sangat. ;(


Saya mau kucing mcmni. Manja. Comel. Nakal. Macam saya juga. Err... ;)


Sapa ada?? Bagi saya sekor. Huhu. Pelisss..mau peluk dia kalau saya sunyi. Mau cakap dgn dia kalau saya sedih. Huhu..

............................................

Pepagi buta tetiba cakap nak kucing pulak. Memang 'sakit' betul aku ni..
Sent from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

CEO of My Life said...

g la adopt kucing kt SPCA tu...tak pun check out this website: http://www.petfinder.my/

they have about 835 kitties for adoption :-)

sheschocoholic @ leeya said...

uh yeke??? banyaakkknyaaa..aku pon ada adopt seekor kucing kat cni..selalu bg makan tp xsimpan dia laa..hehe..tunggu nk pindah da nnt aku confirm nak bela. hehehe..yg kucing dalam cage tu mmg comel gila..manjaaaaaa...geraammmm...mahal sgt org tu jual..huhuh

raihanmahpot said...

ade2. kt umah de sekor. tp tkleh.haha
izy, kwn kite byk kucing. hr tu pon die offer nk bagi, tp sebb da ade shiba.tp tktaula jenis ape.i can ask her if u want.

sheschocoholic @ leeya said...

hehe..nak shiba!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe..shiba cumel gila siut. sukaaaa aku tgk. hehe..boleh2..tp aku igt nk tunggu pindah uma atas tanah nnt baru nak bela betul meow ni..skg rinduuuuu nk bela miaauuuu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails