Monday, January 17, 2011

lesson learned!

okay. memang dah tertanam dalam kepala otak aku. promised to myself. NEVER EVER PICK UP A PHONE CALL FROM UNKNOWN NUMBER!!!


totally dah menjahanamkan mood aku yang memang tengah suam-suam kuku.



dah la call tak bagi salam. then terus tanya...


asal awak tak datang kelas???awak nak datang kelas ke tak ni???? bla bla bla bla


yang aku blurrrr..sapo pulak minah nih??????


aku memang drop subject tu..for many reasons. salah satu sikap yang sangat menjengkelkan manusia dalam kelas itu. ha..hambik kau! aku belajar to gain something. tapi kalau aku datang just dapat menyakitkan hati sendiri baik tak payah kan..



lagi satu...aku dan pelajar-pelajar lain semua ada hak untuk add dan drop subject tu ikut suka. ini bukan subject wajib pun! elective je. aku dah ambik banyak sangat elective so aku perlu drop subject yang tak membantu aku.



come on!! bukan budak-budak hingusan lagi la yang boleh nak dihambur marah sesuka hati. Kalau aku salah, just bagitahu apa salah aku dan aku senang hati minta maaf. Dah la aku tak tahu siapa yang bercakap. Lepas tu main hambur marah aku tetiba. Salam pun tak bagi. Kalau memang aku kamceng dia tak pelah juga. Tapi berdasarkan suara memang 'si tukang ajar subject tu' yang telepon. hish..hangin hangin.



pastu terus letak tepon camtu jek! hangin hanginnnnn!!!!!



terus aku rasa nak drop study dah!



....................................................................


okay. aku betul-betul tengah marah. grrrrr

2 comments:

zino said...

sabar sabar...

sheschocoholic @ leeya said...

dah cool cket dah uncle. huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails