Friday, January 28, 2011

heeeee...excitednya


ok. actually aku agak confuse bila dr kat klinik tu kata im 5 weeks preggy sebab aku kira rasanya lebih dari 5 weeks. Tapi takpelah. Nanti nak check lagi kat klinik sekali buat dengan buku merah. Aku check online, sekarang dalam minggu ke 6 nak masuk ke 7. wahhh...!! dah nak dua bulan.hehe...


pastu si lilly bagi laman web ni.. www.babycenter.com.my


so aku pun check la...dan regist.


dari due calculation, aku beranak dalam 18/september/2011.


hehehe..ni la rupa baby aku sekarang..lebih kurang la agaknya..hehehe.. tak leh nak lompat-lompat sebab excited sangat dah. hahaha.. :D





mesti korang nak kata....alaaaa, baru 6 minggu dah kecoh la kaaauuu...


eh, takpelah..baby saya kan? huhu..aku excited sudah. heee ;)



hopefully aku dan kandungan selamat sampai bersalin nanti..ameeennnn..

7 comments:

raihanmahpot said...

izy..tahniah..:)

sheschocoholic @ leeya said...

tq an..tq

::~aFiFaHaNi~:: said...

amin...
semoga selamat kedua2nya...
kak ez syg, nt rajin2 akak bkk lamn blog membe kite ni..kite knl pn dlm blog jgk..hehe.. refer kt entry die ms mengandungkn hadeef(her 1st baby)

::~aFiFaHaNi~:: said...

cube tgk blog list kt blog kite..
clik pd menyulam cinta dalam keredhaanNya

sheschocoholic @ leeya said...

owh..ok2..nnt akak check blog kwn pipah tu..akak baru beli buku2. tgh sibuk nak khatamkan buku2 tu bagi faham..hehe..insyaallah..hope selamat sampai bersalin nnt..

zino said...

tahniah.. peringkat awal ni kena jaga baik2 jangan melasak sangat hehe

sheschocoholic @ leeya said...

insyaallah uncle..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails