Friday, January 28, 2011

annoying 'friends'


aku rasa fb ni dah macam bawak banyak masalah pulak sekarang ni kan. not only to me la..most people around me. ramai kena kacau dengan stalker yang tak habis-habis nak porak-peranda kan hidup orang. aku rasa ramai stalker dalam friendlist aku. memang ramai.


curi gambar aku tu satu hal. pastu ape yg aku post especially my status ke ape suma nak jadikan isu. hish..sakit hati aku.


aku rasa sangat annoying laaa bila tengok more than half of my friendlist aku tak kenal langsung. masa nak jemput my wedding kat fb dulu pun hanya dapat jemput dalam 2 ratus lebih dari 7 ratus lebih frendlist. sapa pulak yang lelebih tu??? ghost ka??? seriously memang tak kenal langsung..



memula aku fikir for the sake of business so takpela let in strangers dalam friendlist kan..tapi makin lama makin semak kepala tengok tau.


so start semalam, aku mula reject all friends request yang memang takde kaitan langsung dengan hidup aku. dan delete almost 2 ratus unknown friends. guna nama tah hape-hape.. hamster ungu la, wikiwakawuku, pepijat, etc. gambar memang dah xde langsung. motif suma tu??


ape seronok sangat mengendap hidup orang ni ek?? get a life laahhh!


tunggu la nanti aku delete lagi beberapa ratus. biar tinggal seratus dua pun takpe. hehehe..


asal hidup aman damai. ;)


aku tak kacau hidup kau, so jangan menyibuk nak kacau hidup aku.

.................................................................................

ngidam kebab daging. erk!


5 comments:

::~aFiFaHaNi~:: said...

betul2..
reject je die..
bia pdn muke.. kt fb kite pn ade stalker..even my blog pn..adoi. xkan nk kne tuka adress or bt private.. geram betul ngan spesis manusia ni kan?

btw, selamat mengidam.. kasi buli sikit abg munir..hehehehehe

LILLY MAIMUNAH said...

http://www.babycenter.com.my

LILLY MAIMUNAH said...

http://www.babycenter.com.my

sheschocoholic @ leeya said...

pipah,

stalker ni ada dimana2. menyebokkkk aje kejanya..pastu porak peranda kan hidup orang..psl blog pun akak penah kena. tu psl mls nk ckp psl sape lg..huu..xpe2..jgn layan org mcmtu..kita ada hak nk remove n delete depa kan.. ;)

sheschocoholic @ leeya said...

oh, hari2 memang suka buli dia..hahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails